Početna / Vesti naslovna strana / Uspešno završena LUKOWA Académie 2018

Uspešno završena LUKOWA Académie 2018

LUKOWA Académie je zajednički edukativni i trening program švajcarske kompanije LUKOWA i Fakulteta organizacionih nauka, osmišljen sa ciljem da razvije i unapredi znanja i veštine studenata u oblastima poslovanja i menadžmenta, korporativne komunikacije i finansija, spreadsheet inženjeringa, međunarodne trgovine i poljoprivrede. Program je besplatan i izvodi se na engleskom jeziku.

Kao završni događaj Akademije, u nedelju 16.12.2018. godine, održan je LUKOWA Case Challenge – takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja. Polaznici Akademije, podeljeni u 6 timova, rešavali su studiju slučaja zadatu od strane kompanije LUKOWA. Takmičenje je bilo internacionalnog karaktera uz učešće jednog studentskog tima iz poslovne škole Corvinus, Univerziteta u Budimpešti (Mađarska).

Rezultati takmičenja su:

  1. mesto

Tim:  Filip Mikanović (Ekonomski fakultet), Milan Ilić (Fakultet organizacionih nauka) i Natalija Bogdanović (Ekonomski fakultet).

Mentor: Adam Kovač (Ernst & Young, Case Study Club FON)

1-mesto

  1. mesto

Tim: Fruzsina Balogh (Corvinus Business School), Gabor Lorincz (Corvinus Business School), Dora Nguyen (Corvinus Business School) i Andras Rostas (Corvinus Business School)

Mentor: Zsolt Matyusz (Corvinus Business School)

2-mesto

  1. mesto

Tim: Stefan Conić (Fakultet organizacionih nauka), Aleksandra Džinčić (Fakultet organizacionih nauka), Rada Obradović (Poljoprivredni fakultet) i Stefan Matović (Ekonomski fakultet).

Mentor: Slobodan Antić (Fakultet organizacionih nauka)

3-mesto

Nagradu za najboljeg prezentera dobila je Aleksandra Džinčić (Fakultet organizacionih nauka).

najbolji-prezenter

Nagrađenim studentima i mentorima, diplome je uručio direktor kompanije LUKOWA Aleksandar Savanović.

Više informacija o LUKOWA Académie programu i LUKOWA Case Challenge  takmičenju možete pronaći na internet stranici.