Почетна / Вести основне студије / Осигурај знање 2019 – Национално такмичење студената у решавању студије случаја за индустрију осигурања

Осигурај знање 2019 – Национално такмичење студената у решавању студије случаја за индустрију осигурања

Факултет организационих наука у сарадњи са Удружењем осигуравача Србије по први пут организује национално такмичење за индустрију осигурања под називом Осигурај знање 2019.

Такмичење се базира на решавању пословне студије случаја и има за циљ да унапреди доменско знање у области осигурања.

Учешћем у такмичењу студентски тимови се подстичу на изучавање области осигурања, заједнички рад, стратешко и тактичко размишљање, генерисање иновативних решења у области осигурања, уз подршку доменских и ментора у решавању студије случаја.

Финале такмичења, у које ће се пласирати до 10 студентских такмичарских тимова, ће бити одржано у Београду 18. и 19. фебруара 2019. године. За све финалне такмичарске тимове организатори обезбеђују боравак у Београду.

Награда за најбоље решење је презентовање истог на конференцији Kопаоник бизнис форум, која ће се одржати у марту 2019. године. Традиционално, Форум се организује под покровитељством председника Владе Републике Србије, а сваке године Форум окупи око 1000 учесника који су чланови привреде, уважени представници академске заједнице, државни званичници, чланови дипломатског кора, пословни људи и медији.

Позивају се тимови студената основних и мастер студија да се пријаве и учествују!

Пријаве за такмичење четворочланих тимова се отварају 18.01.2019.

До затварања пријава организоваће се игре на тему осигурања а најбоље такмичаре очекују посебне награде.

Све додатне информације о такмичењу:

http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

https://www.instagram.com/osigurajznanje/

https://www.facebook.com/osigurajznanje2019

E mail: osigurajznanje2019@student.fon.bg.ac.rs

vest