Početna / Vesti osnovne studije / Osiguraj znanje 2019 – Nacionalno takmičenje studenata u rešavanju studije slučaja za industriju osiguranja

Osiguraj znanje 2019 – Nacionalno takmičenje studenata u rešavanju studije slučaja za industriju osiguranja

Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Udruženjem osiguravača Srbije po prvi put organizuje nacionalno takmičenje za industriju osiguranja pod nazivom Osiguraj znanje 2019.

Takmičenje se bazira na rešavanju poslovne studije slučaja i ima za cilj da unapredi domensko znanje u oblasti osiguranja.

Učešćem u takmičenju studentski timovi se podstiču na izučavanje oblasti osiguranja, zajednički rad, strateško i taktičko razmišljanje, generisanje inovativnih rešenja u oblasti osiguranja, uz podršku domenskih i mentora u rešavanju studije slučaja.

Finale takmičenja, u koje će se plasirati do 10 studentskih takmičarskih timova, će biti održano u Beogradu 18. i 19. februara 2019. godine. Za sve finalne takmičarske timove organizatori obezbeđuju boravak u Beogradu.

Nagrada za najbolje rešenje je prezentovanje istog na konferenciji Kopaonik biznis forum, koja će se održati u martu 2019. godine. Tradicionalno, Forum se organizuje pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije, a svake godine Forum okupi oko 1000 učesnika koji su članovi privrede, uvaženi predstavnici akademske zajednice, državni zvaničnici, članovi diplomatskog kora, poslovni ljudi i mediji.

Pozivaju se timovi studenata osnovnih i master studija da se prijave i učestvuju!

Prijave za takmičenje četvoročlanih timova se otvaraju 18.01.2019.

Do zatvaranja prijava organizovaće se igre na temu osiguranja a najbolje takmičare očekuju posebne nagrade.

Sve dodatne informacije o takmičenju:

http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

https://www.instagram.com/osigurajznanje/

https://www.facebook.com/osigurajznanje2019

E mail: osigurajznanje2019@student.fon.bg.ac.rs

vest