Почетна / Студенти / Актуелности / Отворене пријаве за учешће на фестивалу ISWiB (International Student Week in Belgrade)

Отворене пријаве за учешће на фестивалу ISWiB (International Student Week in Belgrade)

Међународна студентска недеља у Београду (ISWiB – International Student Week in Belgrade) је интернационални фестивал који се одржава у Београду од 14. до 22. јула 2019. године и  који већ дуги низ година окупља преко студенте из преко 50 држава широм света. Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. Ове године ISWiB фестивал прославља 13. годину постојања под слоганом „The Future is calling“ и позива све заинтересоване да се пријаве за учешће до 28. фебруара.

Учесници ће имaти прилику да учествују у 11 занимљивих радионица као што су: мјузикл, крипто валуте, екологија, јога и друге. Фокус овогодишње конференције јесте револуција 4.0, охрабривање и припрема младих за предстојеће промене, као и промовисање отворености за нове могућности и иновације. Идеја фестивала ове године је да младима пружимо потребно знање о најновијим значајним открићима која ће ускоро имати све већу примену и променити наш свакодневни живот.

Осим едукативног програма, младима се пружа могућност упознају и размене мишљења о актуелним темама са својим вршњацима из свих делова света. Учесници ће упознати и стручњаке различитих професија који ће водити едукативне радионице и имаће прилику да се активирају у сопственој локалној заједници. Организатори фестивала су осмислили и низ забавних активности кроз које ће учесници имати прилику да се друже и боље упознају.

Пријаве за учешће на ISWiB фестивалу можете наћи на овом линку: http://iswib.org/form.php

Уколико вас занима нешто више о самом фестивалу, можете посетити њихов сајт: iswib.org