Početna / Studenti / Aktuelnosti / Otvorene prijave za učešće na festivalu ISWiB (International Student Week in Belgrade)

Otvorene prijave za učešće na festivalu ISWiB (International Student Week in Belgrade)

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB – International Student Week in Belgrade) je internacionalni festival koji se održava u Beogradu od 14. do 22. jula 2019. godine i  koji već dugi niz godina okuplja preko studente iz preko 50 država širom sveta. Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema. Ove godine ISWiB festival proslavlja 13. godinu postojanja pod sloganom „The Future is calling“ i poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće do 28. februara.

Učesnici će imati priliku da učestvuju u 11 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, kripto valute, ekologija, joga i druge. Fokus ovogodišnje konferencije jeste revolucija 4.0, ohrabrivanje i priprema mladih za predstojeće promene, kao i promovisanje otvorenosti za nove mogućnosti i inovacije. Ideja festivala ove godine je da mladima pružimo potrebno znanje o najnovijim značajnim otkrićima koja će uskoro imati sve veću primenu i promeniti naš svakodnevni život.

Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznaju i razmene mišljenja o aktuelnim temama sa svojim vršnjacima iz svih delova sveta. Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija koji će voditi edukativne radionice i imaće priliku da se aktiviraju u sopstvenoj lokalnoj zajednici. Organizatori festivala su osmislili i niz zabavnih aktivnosti kroz koje će učesnici imati priliku da se druže i bolje upoznaju.

Prijave za učešće na ISWiB festivalu možete naći na ovom linku: http://iswib.org/form.php

Ukoliko vas zanima nešto više o samom festivalu, možete posetiti njihov sajt: iswib.org