Почетна / Студенти / Актуелности / Позив за дугорочно Еразмус+ волонтирање у Црвеном крсту Португал

Позив за дугорочно Еразмус+ волонтирање у Црвеном крсту Португал

Vega OC позива младе да се пријаве на дугорочни Еразмус+ волонтерски пројекат у организацији Црвеног крста из Португала – Cruz Vermelha Cucujães.

Овај пројекат траје 11 месеци, и то од априла 2019. године до марта 2020. године и реализује се у месту Cucujães у Португалу. Теме којима се пројекат бави су инклузија, здравље, млади, стара лица, као и многе друге. Више о самом програму можете сазнати ОВДЕ.

За учешће на програму потребно је да кандидат има између 17 и 30 година. Пријава треба да садржи CV и мотивационо писмо и потребно ју је послати на email адресу vegayc.youthmobility@gmail.com (За наслов мејла ставите: Prijava za ESC u CK Portugal – име и презиме ) до 10. фебруара (до 23:59h).

Еразмус+ омогућава младима да уче и развијају се, а у исто време доприносе заједници земље у којој волонтирају. Програм покрива трошкове визе, смештаја, хране, одређене трошкове пута, здравственог осигурања и џепарац. За детаљне информације o пројекту, или евентуалну помоћ око пријаве, можете писати на   vegayc.youthmobility@gmail.com.