Početna / Studenti / Aktuelnosti / Poziv za dugoročno Erazmus+ volontiranje u Crvenom krstu Portugal

Poziv za dugoročno Erazmus+ volontiranje u Crvenom krstu Portugal

Vega OC poziva mlade da se prijave na dugoročni Erazmus+ volonterski projekat u organizaciji Crvenog krsta iz Portugala – Cruz Vermelha Cucujães.

Ovaj projekat traje 11 meseci, i to od aprila 2019. godine do marta 2020. godine i realizuje se u mestu Cucujães u Portugalu. Teme kojima se projekat bavi su inkluzija, zdravlje, mladi, stara lica, kao i mnoge druge. Više o samom programu možete saznati OVDE.

Za učešće na programu potrebno je da kandidat ima između 17 i 30 godina. Prijava treba da sadrži CV i motivaciono pismo i potrebno ju je poslati na email adresu vegayc.youthmobility@gmail.com (Za naslov mejla stavite: Prijava za ESC u CK Portugal – ime i prezime ) do 10. februara (do 23:59h).

Erazmus+ omogućava mladima da uče i razvijaju se, a u isto vreme doprinose zajednici zemlje u kojoj volontiraju. Program pokriva troškove vize, smeštaja, hrane, određene troškove puta, zdravstvenog osiguranja i džeparac. Za detaljne informacije o projektu, ili eventualnu pomoć oko prijave, možete pisati na   vegayc.youthmobility@gmail.com.