Почетна / Вести насловна страна / Студенти ФОН-а победници националног такмичења из осигурања „Осигурај знање 2019“

Студенти ФОН-а победници националног такмичења из осигурања „Осигурај знање 2019“

Студенти Case Study Club -а ФОН-а: Нина Ђелић, Лука Делић, Исидора Перовић и Дуња Пауновић под менторством проф. др Весне Дамњановић освојили су прво место на националном такмичењу у решавању студије случаја из осигурања „Осигурај знање 2019“. 

Задаци такмичења односили су се на подизање свести најшире циљне групе о производима животног и неживотног осигурања, са посебним освртом на младу популацију, попут студената или тек запослених.  Студију случаја задало је Удружење Осигуравача Србије. Студенти ФОН-а предложили су иновативно пословно решење кроз дигиталну платформу igrajsigurno.rs која представља нови начин повезивања агената продаје и клијената. Жири такмичења чинили су водећи људи осигуравајућих кућа и Удружења Осигуравача Србије. Студенти су похваљени за професионалан наступ, стратешки приступ проблему као и иновативне препоруке за комуникацију ка младима у области осигурања. Главну награду победничком тиму, представљање решења на овогодишњем Kопаоник бизнис форуму, обезбедило је Удружење осигуравача Србије. Студент ФОН-а Никола Тепић проглашен је за најбољег говорника такмичења.

dsc_0145

У финалу такмичења учествовало је 8 тимова из Београда, Новог Сада, Kрагујевца и Ниша. Пројекат “Осигурај знање 2019” у сарадањи са Удружењем осигуравача Србије, организовали су Истраживачко развојни центар ФОН-а и студентска организација Case Study Club.

Kоординатори пројекта били су: доц. др Милош Милосављевић, Немања Милановић са ФОН-а и Александра Миленковић из Case Study Club-a.

dsc_0122

Више о пројекту погледајте на http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/