Почетна / Вести основне студије / Други Дигитални самит Западног Балкана

Други Дигитални самит Западног Балкана

Република Србија биће домаћин другог Дигиталног самита Западног Балкана, који ће бити одржан 4. и 5. априла 2019. године, у Палати Србија у Београду.

Овај важан скуп окупиће министре одговорне за информационо друштво и дигиталну агенду партнера западног Балкана и ЕУ, као и представнике европске комисије, представнике ИТ индустрије и привреде из региона и света, како би се изнели најбољи резултати дигиталне трансформације, као и размениле идеје и дали предлози за унапређење ИKТ сектора у овом делу Европе.

Ово ће вероватно бити највећи дигитални скуп региона ове године. Самит организују заједнички Владе шест економија Западног Балкана, окупиће више од 3.000 учесника из преко 30 економија, уз око 200 говорника на 3 паралелна конференцијска програма. У изложбеном делу учестоваће око 80 излагача и све то у Палати Србија (бивши СИВ) на Новом Београду.

Будите слободни да обавестите све заинтересоване да су отворене http://akreditacija.gov.rs/ . Акредитације су бесплатне, али ће се пријаве примати до попуне капацитета, а најкасније до 25. марта, те је препорука да се пријаве попуне што пре. Приликом пријаве је неопходно да попуните формулар који је доступан на опцији „учесници самита“.

Више информација можете прочитати на линку у наставку:

https://digitalsummitwb6.com/