Početna / Vesti osnovne studije / Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana

Drugi Digitalni samit Zapadnog Balkana

Republika Srbija biće domaćin drugog Digitalnog samita Zapadnog Balkana, koji će biti održan 4. i 5. aprila 2019. godine, u Palati Srbija u Beogradu.

Ovaj važan skup okupiće ministre odgovorne za informaciono društvo i digitalnu agendu partnera zapadnog Balkana i EU, kao i predstavnike evropske komisije, predstavnike IT industrije i privrede iz regiona i sveta, kako bi se izneli najbolji rezultati digitalne transformacije, kao i razmenile ideje i dali predlozi za unapređenje IKT sektora u ovom delu Evrope.

Ovo će verovatno biti najveći digitalni skup regiona ove godine. Samit organizuju zajednički Vlade šest ekonomija Zapadnog Balkana, okupiće više od 3.000 učesnika iz preko 30 ekonomija, uz oko 200 govornika na 3 paralelna konferencijska programa. U izložbenom delu učestovaće oko 80 izlagača i sve to u Palati Srbija (bivši SIV) na Novom Beogradu.

Budite slobodni da obavestite sve zainteresovane da su otvorene http://akreditacija.gov.rs/ . Akreditacije su besplatne, ali će se prijave primati do popune kapaciteta, a najkasnije do 25. marta, te je preporuka da se prijave popune što pre. Prilikom prijave je neophodno da popunite formular koji je dostupan na opciji „učesnici samita“.

Više informacija možete pročitati na linku u nastavku:

https://digitalsummitwb6.com/