Почетна / Вести насловна страна / Професор Исак Адижес одржао предавање пред пуним амфитеатром на ФОН-у

Професор Исак Адижес одржао предавање пред пуним амфитеатром на ФОН-у

Проф. др Исак Адижес данас је гостовао на ФОН-у и одржао предавање на тему „Моја размишљања о организацији кроз Адижес методологију: животни циклус, промене и стилови доброг/лошег менаџмента“. 

 zox_16152

Интересовање за предавање професора Адижеса било је велико, од студената, преко професора, колега са других образовних институција и наших партнера из водећих компанија.

Један амфитеатар је био мали да прими све заинтересоване, који су желели да чују о чувеној Адижес методи, па је паралелно организован live stream у читаоници ФОН-а и на youtube каналу.

 zox_1489

Професор Адижес је у два сата успео да пренесе своје драгоцено дугогодишње искуство из области менаџмента и као творац медотологије управљања предузећима и реномирани консултант компанија и Влада широм света, својим једноставним и лаким језиком одговорио је на многа питања публике и за то добио громогласан аплауз.

 zox_1652

Након веома инспиративног предавања, проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а свечано је уручио проф. др Исаку Адижесу почасни докторат Универзитета у Београду, који му је додељен у петак, 15. марта на Универзитету у Београду.

zox_1473