Početna / Vesti naslovna strana / Profesor Isak Adižes održao predavanje pred punim amfiteatrom na FON-u

Profesor Isak Adižes održao predavanje pred punim amfiteatrom na FON-u

Prof. dr Isak Adižes danas je gostovao na FON-u i održao predavanje na temu „Moja razmišljanja o organizaciji kroz Adižes metodologiju: životni ciklus, promene i stilovi dobrog/lošeg menadžmenta“. 

 zox_16152

Interesovanje za predavanje profesora Adižesa bilo je veliko, od studenata, preko profesora, kolega sa drugih obrazovnih institucija i naših partnera iz vodećih kompanija.

Jedan amfiteatar je bio mali da primi sve zainteresovane, koji su želeli da čuju o čuvenoj Adižes metodi, pa je paralelno organizovan live stream u čitaonici FON-a i na youtube kanalu.

 zox_1489

Profesor Adižes je u dva sata uspeo da prenese svoje dragoceno dugogodišnje iskustvo iz oblasti menadžmenta i kao tvorac medotologije upravljanja preduzećima i renomirani konsultant kompanija i Vlada širom sveta, svojim jednostavnim i lakim jezikom odgovorio je na mnoga pitanja publike i za to dobio gromoglasan aplauz.

 zox_1652

Nakon veoma inspirativnog predavanja, prof. dr Milija Suknović, dekan FON-a svečano je uručio prof. dr Isaku Adižesu počasni doktorat Univerziteta u Beogradu, koji mu je dodeljen u petak, 15. marta na Univerzitetu u Beogradu.

zox_1473