Почетна / Вести основне студије / Стиже нова NESCAFÉ 3in1 Генерација Покажи свој таленат и освоји 2019 евра

Стиже нова NESCAFÉ 3in1 Генерација Покажи свој таленат и освоји 2019 евра

Компанија Нестле са својим брендом NESCAFÉ 3in1, поново отвара врата младим талентима и другу годину за редом покреће наградни конкурс.

Нова NESCAFÉ 3in1 Генерација креће 1. априла, a могу се пријавити све младе особе од 16 до 26 година, које ће имати прилику да покажу свој талентат и да освоје награду у износу од 2019 евра коју могу искористити за даље усавршавање.

Прошле године се пријавило 126 учесника веома разноврсних талената, са сакупљених више од 78 хиљада гласова. Прву генерацију су чинили: дизајнер Данило Церовић, научнице Оља Шовљански и Ирена Столић, соло певачица Софија Стевић, глумица Исидора Ристић, играч америчког фудбала Тиодор Грујовић, аниматор Давид Дубајић, балерина Катарина Зец, фотографкиња Олга Ђуровић и боди паинтинг уметница Теодора Арсић. Добитници су се сложили да им је награда помогла у даљем развоју, али и у добијању више самопоуздања и видљивости. Пријатељи су им били највећа подршка, те искористите ову шансу и ангажујте своје другаре.   

Једна од добитница, научница Ирена Столић, истакла је да иако није била сигурна да ће се пријавити, јер никада раније није јавно наступала, сматра да јој је то најбоља одлука. „Са освојеном наградом сам покрила трошкове патентирања робота и очекује ме сајам науке у Бечу на коме ћу представити свој рад“. Давид Дубајић, аниматор, надовезао се на Ирену и истакао: „Део новца сам искористио за куповину табле, а други део планирам да уложим у свој студио за анимацију, како бих направио свој први анимирани видео‟.

Бренд који је вољен међу младима и симболизује социјализацију, дружење и забаву, NESCAFÉ 3in1 овим конкурсом жели да оснажи и мотивише младе људе у Србији, јер сматра да је њима потребна највећа подршка. Стога позива све заинтересоване да поделе са широм публиком свој таленат из најразличитијих области (наука, спорт, уметност) и добију прилику да освоје 2019 евра за даљи развој свог талента.

„Верујемо да у Србији постоји много талентованих којима је потребно да их неко на време препозна и пружи одговарајућу финансијку помоћ, како би развили свој потенцијал. Зато нам је посебно драго што ћемо други пут за редом дати прилику младим људима да нам се представе, да их упознамо и да нас освоје својим вештинама“– изјавила је Соња Шљивић, бренд менаџерка NESCAFÉ 3in1 и додала да сматра да је овај конкурс идеална прилика да млади људи са изразитим даром остану у нашој земљи, те да својом енергијом дају позитиван допринос својој околини и инспиришу на промене.

Пријаве трају до 27. априла путем сајта www.nescafe3in1generacija.com, на којем ће у периоду од  1. маја do 1. јуна, сви који желе својим гласом моћи да подрже своје фаворите.

Сви љубитељи NESCAFÉ 3in1 и NESCAFÉ 2in1 куповином ових производа, истовремено пружају подршку, јер се део средстава од продаје ових производа директно издваја за награде које ће бити уручене победницима конкурса.

Више детаља можете пронаћи на нашој интернет страници www.nescafe3in1generacija.com