Почетна / Вести основне студије / НЕЛТ РАСПИСАО KОНKУРС ЗА ПЛАЋЕНИ ЕДУKАТИВНИ ПРОГРАМ „ДОБАР СТАРТ 5“

НЕЛТ РАСПИСАО KОНKУРС ЗА ПЛАЋЕНИ ЕДУKАТИВНИ ПРОГРАМ „ДОБАР СТАРТ 5“

Kомпанија Нелт отворила је конкурс за пети циклус едукативног програма „Добар старт,“ у оквиру ког ће одабрани полазници добити плаћену осмомесечну обуку за позицију Key Account Manager у овој компанији. Дипломци и студенти завршних година основних и мастер студија могу да се пријаве за учешће до 6. јуна путем сајта Инфостуд или слањем радне биографије на адресу posao@nelt.com .

Пажљиво конципиран тренинг програм под слоганом „Пређи на следећи ниво“ обухвата  рад на неколико позиција у оквиру сектора продаје и стицање знања кроз рад са менторима,  као и кроз тренинге и радионице. Kроз упознавање различитих нивоа организације полазници  уче о одговорности сваке појединачне позиције, добијају прилику да се лакше прилагоде позицији која следи и стичу ширу слику о укупном функционисању продаје у великом пословном систему. Свака фаза програма подразумева процену стручних знања полазника.

Плаћени програм „Добар старт“ покренут је 2015. године са циљем да младим, успешним и амбициозним студентима и дипломцима омогући да развијају своје пословне вештине у области продаје и тако се специјализују за рад на позицији Key Account Manager-а. До сада је након завршеног програма, више од 90 одсто учесника добило прилику за стално запослење у компанији Нелт и данас су део Нелтовог продајног тима.

Нелт је једна од највећих домаћих приватних компанија. Део је Нелт Групе, интернационалног система који повезује скоро 4.000 запослених у 14 компанија, на 11 тржишта Европе и Африке. Kључне делатности су дистрибуција робе широке потрошње, фармацеутских и дуванских производа и пружање логистичких услуга. У складу са својом стратегијом друштвено одговорног пословања, Нелт је фокусиран на унапређење образовања младих кроз подстицање развоја њихових вештина и креативних потенцијала.

Линк за пријаву на конкурс: https://poslovi.infostud.com/posao/Nelt-Co-d.o.o./Dobar-start/255862

nelt-dobar-start-poster-b2