Почетна / Вести основне студије / Пријави се такмичење Battle of minds

Пријави се такмичење Battle of minds

По први пут студенти у Србији имају могућност да се такмиче у пројекту Battle of minds, у организацији компаније British American Tobacco који је омогућио да се наша земља прикључи и будео део заједнице од 30 земаља широм света у којима ово такмичење има већ дугу историју. Пројекат Battle of minds позива младе предузетнике завршних година факултета да покажу шта знају и појединачно осмисле јединствено решење.

vizual-2

Позивамо све студенте који поседују предузетнички дух да учествују у овом такмичењу и освоје вредне награде. За финалну награду British American Tobacco обезбеђује плаћену праксу у трајању од 6 месеци у било којој земљи у којој послују, по избору победника.

Рок за пријаву је  17. септембар, до кад се студенти могу регистровати, а када такмичење почне, имају 3 недеље да припреме и представе своја пословна решења. Такмичење се органзује на локалном, регионалном, а затим глобалном нивоу, а најбољи путују у Лондон на финалу церемонију.

Помозите нам да сви студенти чују за нас и подржите нас на сајту факултета као и на друштвеним мрежама, и нека најбољи победи!

У прилогу мејла можете погледати визуале, предвиђене за дељење на друштвеним мрежа.

Студенти се на такмичење могу пријавити путем линка:

https://competition.bat-battleofminds.com/ .

vizual-1