Početna / Vesti osnovne studije / Prijavi se takmičenje Battle of minds

Prijavi se takmičenje Battle of minds

Po prvi put studenti u Srbiji imaju mogućnost da se takmiče u projektu Battle of minds, u organizaciji kompanije British American Tobacco koji je omogućio da se naša zemlja priključi i budeo deo zajednice od 30 zemalja širom sveta u kojima ovo takmičenje ima već dugu istoriju. Projekat Battle of minds poziva mlade preduzetnike završnih godina fakulteta da pokažu šta znaju i pojedinačno osmisle jedinstveno rešenje.

vizual-2

Pozivamo sve studente koji poseduju preduzetnički duh da učestvuju u ovom takmičenju i osvoje vredne nagrade. Za finalnu nagradu British American Tobacco obezbeđuje plaćenu praksu u trajanju od 6 meseci u bilo kojoj zemlji u kojoj posluju, po izboru pobednika.

Rok za prijavu je  17. septembar, do kad se studenti mogu registrovati, a kada takmičenje počne, imaju 3 nedelje da pripreme i predstave svoja poslovna rešenja. Takmičenje se organzuje na lokalnom, regionalnom, a zatim globalnom nivou, a najbolji putuju u London na finalu ceremoniju.

Pomozite nam da svi studenti čuju za nas i podržite nas na sajtu fakulteta kao i na društvenim mrežama, i neka najbolji pobedi!

U prilogu mejla možete pogledati vizuale, predviđene za deljenje na društvenim mreža.

Studenti se na takmičenje mogu prijaviti putem linka:

https://competition.bat-battleofminds.com/ .

vizual-1