Почетна / Студенти / Актуелности / Активан почетак!

Активан почетак!

Као и претходне три године, и ову академску годину започињемо пројектом Активан студент.

Активан студент је фокусиран на студента као појединца, а основни циљ овог пројекта је едуковање студената и приближавање свих могућности које им студирање нуди.

Зато вас на самом почетку позивамо да резервишете недељу (6. октобар) и посетите нас на Факултету организационих наука, где ћемо разговарати о студенстком активизму.

 Шта нас то очекује на овогодишњем Активном студенту?

  1. Панел – Шта на Фон-у?

У овом панелу ће нам колеге испред студенстких организација као што су Унија студената ФОН-а, Quality Media Station, ESTIEM LG Beograd, Савез студената Факултета организационих наука, FONIS, Case Study Club, AIESEC, Дебатни клуб, Буфонерија, али и ФОН-ов центар за развој каријере (наша маленкост) говорити о својим богатим досадашњим искуствима са радом у овим организацијама.

  1. Панел – Шта након Фон-а?

Пошто смо сигурни да је ово једно од оних питања која често постављамо себи, потрудили смо се да одговоре добијемо од оних који су најкомпетентнији за то! Биће нам огромно задовољство да угостимо наше бивше колеге који су тренутно запослени у бројним познатим компанијама и да саслушамо њихова искуства, савете и смернице. Учесници панела биће:

  • Ања Балаћ – Менаџмент
  • Милица Шаулић – Информациони системи и технологије
  • Угљеша Богдановић – Менаџмент квалитета и стандардизација
  • Петар Челиковић – Операциони менаџмент
  1. Сајам студентског активизма

А у паузи између панел дискусија нас очекује сајам студенстких организација али и представника омладинских задруга, где ће студенти из прве руке моћи да се информишу о могућностима да се ангажују као волонтери или да пронађу неки посао током студирања.

Панели ће се одржавати у амфитеатру Б103, а сајам студенстког активизма одржаће се у читаоници факултета.

Позивамо све студенте који желе да прошире своје видике сјајним могућностима које ФОН пружа и добију одговор на питање #ŠtaNaFonu, као и оне који желе да из прве руке чују искуства и савете својих искуснијих колега како би стекли увид у то #ŠtaNakonFona, да се АКТИВИРАЈУ и придруже нам се 6. октобра на Факултету организационих наука!

Пријаве за учешће на пројекту отварају се 28. септембра, а за више информација о пројекту  – пратите нас на друштвеним мрежама!