Početna / Studenti / Aktuelnosti / Aktivan početak!

Aktivan početak!

Kao i prethodne tri godine, i ovu akademsku godinu započinjemo projektom Aktivan student.

Aktivan student je fokusiran na studenta kao pojedinca, a osnovni cilj ovog projekta je edukovanje studenata i približavanje svih mogućnosti koje im studiranje nudi.

Zato vas na samom početku pozivamo da rezervišete nedelju (6. oktobar) i posetite nas na Fakultetu organizacionih nauka, gde ćemo razgovarati o studenstkom aktivizmu.

 Šta nas to očekuje na ovogodišnjem Aktivnom studentu?

  1. Panel – Šta na Fon-u?

U ovom panelu će nam kolege ispred studenstkih organizacija kao što su Unija studenata FON-a, Quality Media Station, ESTIEM LG Beograd, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, FONIS, Case Study Club, AIESEC, Debatni klub, Bufonerija, ali i FON-ov centar za razvoj karijere (naša malenkost) govoriti o svojim bogatim dosadašnjim iskustvima sa radom u ovim organizacijama.

  1. Panel – Šta nakon Fon-a?

Pošto smo sigurni da je ovo jedno od onih pitanja koja često postavljamo sebi, potrudili smo se da odgovore dobijemo od onih koji su najkompetentniji za to! Biće nam ogromno zadovoljstvo da ugostimo naše bivše kolege koji su trenutno zaposleni u brojnim poznatim kompanijama i da saslušamo njihova iskustva, savete i smernice. Učesnici panela biće:

  • Anja Balać – Menadžment
  • Milica Šaulić – Informacioni sistemi i tehnologije
  • Uglješa Bogdanović – Menadžment kvaliteta i standardizacija
  • Petar Čeliković – Operacioni menadžment
  1. Sajam studentskog aktivizma

A u pauzi između panel diskusija nas očekuje sajam studenstkih organizacija ali i predstavnika omladinskih zadruga, gde će studenti iz prve ruke moći da se informišu o mogućnostima da se angažuju kao volonteri ili da pronađu neki posao tokom studiranja.

Paneli će se održavati u amfiteatru B103, a sajam studenstkog aktivizma održaće se u čitaonici fakulteta.

Pozivamo sve studente koji žele da prošire svoje vidike sjajnim mogućnostima koje FON pruža i dobiju odgovor na pitanje #ŠtaNaFonu, kao i one koji žele da iz prve ruke čuju iskustva i savete svojih iskusnijih kolega kako bi stekli uvid u to #ŠtaNakonFona, da se AKTIVIRAJU i pridruže nam se 6. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka!

Prijave za učešće na projektu otvaraju se 28. septembra, a za više informacija o projektu  – pratite nas na društvenim mrežama!