Почетна / Вести насловна страна / ФОН и компанија Mashfrog DOO озваничили сарадњу

ФОН и компанија Mashfrog DOO озваничили сарадњу

Факултет организационих наука озваничио је сарадњу са компанијом Mashfrog DOO, која је део групације Mashfrog. Компанија Mashfrog DOO доноси једну од својих кључних делатности на тржиште Србије и Источне Европе: консултантске активности у систем бизниса и решења у облаку (ERP, CRM, SRM) и спровођење пројеката дигиталне трансформације који могу побољшати ефикасност и применити управљање пословним процесима.

Компанија организује програм обучавања на радном месту који ће се реализовати у сарадњи са Факултетом организационих наука и стручњацима из компаније Mashfrog и трајаће четири недеље. У организацији програма учествује неколико академија, а сам циљ јесте обука око 60 људи млађих од 30 година, постдипломаца са МИНТ-а (математика, инжењерство, технологија и наука), као и њихово запослење..

Академија ће се усредсредити на 4 главне области кључних делатности компаније Mashfrog DOO, а то су: системи предузећа (SAP, Infor, Salesforce), интегрисање система за управљање облаком, Индустријy 4.0 и сигурност софтвера. Позив ће бити отворен заинтересованим студентима са свих Универзитета у Србији.