Početna / Vesti naslovna strana / FON i kompanija Mashfrog DOO ozvaničili saradnju

FON i kompanija Mashfrog DOO ozvaničili saradnju

Fakultet organizacionih nauka ozvaničio je saradnju sa kompanijom Mashfrog DOO, koja je deo grupacije Mashfrog. Kompanija Mashfrog DOO donosi jednu od svojih ključnih delatnosti na tržište Srbije i Istočne Evrope: konsultantske aktivnosti u sistem biznisa i rešenja u oblaku (ERP, CRM, SRM) i sprovođenje projekata digitalne transformacije koji mogu poboljšati efikasnost i primeniti upravljanje poslovnim procesima.

Kompanija organizuje program obučavanja na radnom mestu koji će se realizovati u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i stručnjacima iz kompanije Mashfrog i trajaće četiri nedelje. U organizaciji programa učestvuje nekoliko akademija, a sam cilj jeste obuka oko 60 ljudi mlađih od 30 godina, postdiplomaca sa MINT-a (matematika, inženjerstvo, tehnologija i nauka), kao i njihovo zaposlenje..

Akademija će se usredsrediti na 4 glavne oblasti ključnih delatnosti kompanije Mashfrog DOO, a to su: sistemi preduzeća (SAP, Infor, Salesforce), integrisanje sistema za upravljanje oblakom, Industrijy 4.0 i sigurnost softvera. Poziv će biti otvoren zainteresovanim studentima sa svih Univerziteta u Srbiji.