Почетна / Студенти / Актуелности / Позив за пријаву на едукативни тренинг програм – LUKOWA Académie

Позив за пријаву на едукативни тренинг програм – LUKOWA Académie

LUKOWA Académie је заједнички едукативни тренинг програм Факултета организационих наука и компаније LUKOWA, подржан од стране агенције USAID. LUKOWA је швајцарска компанија са преко 35 година искуства у индустрији хране.

Програм је посебно осмишљен за студенте завршних година основних и мастер студија на ФОН-у, Економском и Пољопривредном факултету.
Основни циљ програма је да студенти, кроз серију практичних радионица и meetup-ова, унапреде постојећа знања и вештине и примене их у решавању пословне студије случаја – LUKOWA Innovation Challenge. Цео програм биће организован на енглеском језику.
Након успешно завршене академије учесници добијају сертификат, а најуспешнији могућност за праксу или запослење у компанији LUKOWA што представља јединствену прилику да студенти стекну пословно искуство у швајцарској компанији која послује на светском тржишту.
Позивамо студенте на ИНФО дан који се организује на ФОН-у, у среду 16. октобра у 18 часова у амфитеатру Б009. Тамо вас чекају представници компаније, да заједно са прошлогодишњим учесницима академије, одговоре на сва ваша питања.
Пријава је отворена до петка 18. октобра.
За више информација, програм и пријаву на LUKOWA Académie можете посетити веб страницу http://lukowa.com/academie/.