Početna / Studenti / Aktuelnosti / Poziv za prijavu na edukativni trening program – LUKOWA Académie

Poziv za prijavu na edukativni trening program – LUKOWA Académie

LUKOWA Académie je zajednički edukativni trening program Fakulteta organizacionih nauka i kompanije LUKOWA, podržan od strane agencije USAID. LUKOWA je švajcarska kompanija sa preko 35 godina iskustva u industriji hrane.

Program je posebno osmišljen za studente završnih godina osnovnih i master studija na FON-u, Ekonomskom i Poljoprivrednom fakultetu.
Osnovni cilj programa je da studenti, kroz seriju praktičnih radionica i meetup-ova, unaprede postojeća znanja i veštine i primene ih u rešavanju poslovne studije slučaja – LUKOWA Innovation Challenge. Ceo program biće organizovan na engleskom jeziku.
Nakon uspešno završene akademije učesnici dobijaju sertifikat, a najuspešniji mogućnost za praksu ili zaposlenje u kompaniji LUKOWA što predstavlja jedinstvenu priliku da studenti steknu poslovno iskustvo u švajcarskoj kompaniji koja posluje na svetskom tržištu.
Pozivamo studente na INFO dan koji se organizuje na FON-u, u sredu 16. oktobra u 18 časova u amfiteatru B009. Tamo vas čekaju predstavnici kompanije, da zajedno sa prošlogodišnjim učesnicima akademije, odgovore na sva vaša pitanja.
Prijava je otvorena do petka 18. oktobra.
Za više informacija, program i prijavu na LUKOWA Académie možete posetiti veb stranicu http://lukowa.com/academie/.