Početna / Studenti / Aktuelnosti / Prijava za kurs „Veštine upravljanja karijerom“

Prijava za kurs „Veštine upravljanja karijerom“

Centar za razvoj karijere tokom aktuelnog semestra realizuje kurs “Veštine upravljanja karijerom“ za studente Univerziteta u Beogradu.

Kurs je namenjen studentima završnih godina studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Kroz različite aktivnosti, zadatke, alate za samoprocenu, vežbe i resurse polaznici će dobiti odgovore na pitanja kao što su: Kako vidim svoju karijeru? Koji su moji kvaliteti? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi?  Kako i gde mogu da tražim posao?  Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? i mnoga druga.

I ovog semestra studenti imaju mogućnost da odaberu na koji način žele da pohađaju kurs – onlajn ili uživo.

“Živi” kurs se sastoji od 6 radionica koje se realizuju za grupu od najviše 30 učesnika i namenjen je onima koji vole neposredan kontakt sa predavačima i razmenu sa drugim učesnicima. Kurs se realizuje sredom u Rektoratu (Studentski trg 1) sa početkom u 12 časova, a trajanje radionica je od 2 do 4 sata u zavisnosti od teme. Početak kursa je 30. oktobra.

Onlajn kurs namenjen je onima koji više vole da rade sami, kada i odakle oni to žele. Podrazumeva 5 nedeljnih tematskih celina (tektualni, audio i video materijali, kvizovi i testovi) sa pratećim zadacima na koje polaznici dobijaju povratnu informaciju. Nedeljno opterećenje je 2 do 4 sata. Početak kursa je 29. oktobra.

Kurs je koncipirao tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, i uspešno se realizuje u “živoj” i onlajn formi od 2015. godine. Kroz kurs je do sada prošlo preko 600 studenata.

Više informacija studenti mogu naći putem linka: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk

Rok za prijavljivanje je 24. oktobar. Prijavite se OVDE!