Početna / Vesti doktorske studije / Aktivacija FON naloga za studente doktorskih studija i pristup portalu e-student

Aktivacija FON naloga za studente doktorskih studija i pristup portalu e-student

Svi studenti upisani na doktorske studije u školskoj 2019/20. god imaju otvoren FON nalog. Više informacija o nalogu možete pogledati na linku.

Ukoliko do sada niste aktivirali FON nalog, potrebno je da to uradite prateći uputstvo na linku.

Nakon uspešne aktivacije naloga, potrebno je da pristupite Vašem FON mejl nalogu (nalazi se u okviru paketa Office 365, na adresi office365.fon.bg.ac.rs). Na Vašu FON mejl adresu su poslati korisničko ime i lozinka za pristup portalu e-student (https://student.fon.bg.ac.rs).


Napomena za studente koji su koristili FON nalog na osnovnim studijama FON-a

Studenti koji su koristili FON nalog tokom osnovnih studija (pristupali portalu Office 365 ili FON mejl adresi), nije potrebno da ponovo aktiviraju nalog. FON nalog sa osnovnih studija je spojen sa FON nalogom doktorskih studija. Napomena: Potrebno je koristiti novo korisničko ime (sa indeksom doktorskih studija)staro korisničko ime sa indeksom osnovnih studija više nije aktivno. Lozinka za FON nalog nije promenjena.

Primer: ukoliko ste na osnovnim studijama imali FON nalog gg20151234@student.fon.bg.ac.rs, a upisali ste doktorske studije sa indeksom 2019/5421, novo korisničko ime koje koristite za FON nalog je: gg20195421@student.fon.bg.ac.rs .