Почетна / Вести мастер студије / Активација ФОН налога за студенте мастер студија и приступ порталу е-студент

Активација ФОН налога за студенте мастер студија и приступ порталу е-студент

Сви студенти уписани на мастер студије у школској 2019/20. год имају отворен ФОН налог. Више информација о налогу можете погледати на линку.

Уколико до сада нисте активирали ФОН налог, потребно је да то урадите пратећи упутство на линку.

Након успешне активације налога, потребно је да приступите Вашем ФОН мејл налогу (налази се у оквиру пакета Office 365, на адреси office365.fon.bg.ac.rs). На Вашу ФОН мејл адресу су послати корисничко име и лозинка за приступ порталу е-студент (https://student.fon.bg.ac.rs).


Напомена за студенте који су користили ФОН налог на основним студијама ФОН-а

Студенти који су користили ФОН налог током основних студија (приступали порталу Office 365 или ФОН мејл адреси), није потребно да поново активирају налог. ФОН налог са основних студија је спојен са ФОН налогом мастер студија. Напомена: Потребно је користити ново корисничко име (са индексом мастер студија)старо корисничко име са индексом основних студија више није активно. Лозинка за ФОН налог није промењена.

Пример: уколико сте на основним студијама имали ФОН налог gg20151234@student.fon.bg.ac.rs, а уписали сте мастер студије са индексом 2019/3421, ново корисничко име које користите за ФОН налог је: gg20193421@student.fon.bg.ac.rs .