Početna / Vesti naslovna strana / Fakultet organizacionih nauka na HR WEEK-u

Fakultet organizacionih nauka na HR WEEK-u

HR WEEK koji će se održati od 2. do 6. decembra 2019. godine u Kombak Dvorani je premijum HR događaj koji se sastoji od pet tematskih dana:

TALENT, DEVELOPMENT, PEOPLE ANALYTICS & TECHNOLOGY, EMPLOYER BRANDING i INNOVATIVE HR.

Ovaj jedinstveni događaj je osmišljen da edukuje, angažuje i inspiriše HR profesionalce širom regiona.

HR WEEK pod jednim krovom okuplja sve elemente HR ekosistema: HR i biznis zajednicu, izlagače koji predstavljaju savremene HR usluge kao i predstavnike akademske zajednice. Domaći i inostrani HR stručnjaci, biznis i koučing eksperti držaće predavanja, prezentovati studije slučaja i preneti konkretna znanja kroz master klasove svih 5 dana.

Neki od predavača su: Simon Borov (tvorac Employer Branding koncepta), Dan Denison (svetski stručnjak organizacionog razvoja), Karen Azuli (HR Tech leader), Alberto Plac (VP Global Talent Acquisition & Engagement, Swarowski), Ali Ajaz (osnivač Employer Brand akademije), Marina Rakić (HR for Sales units Europe, IBM), Vanja Vulić (Founder of Smark.me konferencije) i mnogi drugi.

U okviru trećeg dana (04.12.2019) na HR WEEK-u predstaviće se Faklutet organizacionih nauka, Centar za menadžment ljudskih resursa (HR Centar), i tom prilikom prezentovati master programe Menadžment ljudskih resursa i Upravljanje ljudskim resursima, kao i sve projektne aktivnosti Fakulteta organizacionih nauka iz oblasti ljudskih resursa. Studenti FON-a posebno zainteresovani za razvoj u ovoj oblasti uzeće učešće na događaju kao volonteri.