Početna / Vesti naslovna strana / Studenti FON-a pobednici takmičenja na međunarodnoj konferenciji „PR Days Mostariensis 2019“

Studenti FON-a pobednici takmičenja na međunarodnoj konferenciji „PR Days Mostariensis 2019“

Studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu Iva Jocić, Ana Kuljanin i Dositej Stojković nagrađeni su kao najbolji u delu studentskog takmičenja na Međunarodnoj konferenciji „PR Days Mostariensis 2019“ – u oblasti odnosa s javnošću, integrisane komunikacije i medija.

Studenti su svoju analizu slučajeva iz prakse na temu „Krizna komunikacija u odnosu na dimenzije društveno odgovornog poslovanja“, predstavili petočlanom žiriju međunarodnih eksperata, koji ih je proglasio pobednicima, u konkurenciji ostalih studentskih timova.

Tema međunarodne naučno- stručne konferencije „PR Days Mostariensis 2019“ bila je „Kriza i krizno komuniciranje“, u skladu sa kojom su eksperti iz oblasti odnosa s javnošću i integrisanih komunikacija predstavili svoja istraživanja u skladu sa najnovijim trendovima, obezbeđujući platformu za razvoj teorije i prakse u oblasti upravljanja kriznim situacijama.

Studente je mentorisala prof. dr Milica Kostić-Stanković, ispred Centra za odnose s javnošću i tima nastavnika i saradnika Katedre za marketing menadžment i odnose s javnošću.

mostar-2