Početna / Vesti naslovna strana / FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

FON dodelio godišnje zahvalnice i priznanja

Na tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi dekan FON-a, prof. dr Milija Suknović dodelio je zahvalnice najboljim studentima i kompanijama koje su pružile podršku Fakultetu, kao i priznanja školama za visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu.

Za postignute visoke rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima u rešavanju studije slučaja tokom prethodne školske godine, zahvalnice su primili: Nataša Vladisavljević, Isidora Perović, Rastko Damnjanović, Miloš Španović, Anđelija Đorđević, Marina Krak, Ivan Marojević i Dorotea Vučković, dok je za najbolji naučni rad, zahvalnicu primila Jelena Andreja Radaković. Za visoke rezultate na sportskim takmičenjima, ove godine zahvalnicu je primio Bratislav Vjeković, košarkaš FON-a.

Za stvaranje boljih uslova studiranja kroz finansijsku i stručnu podršku Fakultetu, zahvalnicu je u ime kompanije TeleGroup primio Aleksandar Vratonjić Gligorijević, direktor inovacija.

dsc_0217

Za najveći broj ostvarenih studentskih praksi u školskoj 2018/19. godini nagrade su primili Saša Đurović, načelnik Odeljenja za razvoj i primenu informacionih tehnologija ispred Republičkog geodetskog zavoda i Petar Popović ispred kompanije Telekom Srbija.

Priznanje školama za postignute visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu uručio je prof. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu i to Branku Subotiću, direktoru ETŠ “Nikola Tesla“, kao i  Mariji Stanković i Slobodanu Subotići, nastavnicima iz matematike u Užičkoj gimnaziji.

 dsc_0231