Почетна / Студенти / Актуелности / Отворене су пријаве за Coke Challenge Business Case такмичење у организацији Coca-Cola HBC!

Отворене су пријаве за Coke Challenge Business Case такмичење у организацији Coca-Cola HBC!

Ако желиш да своје знање и вештине тестираш кроз рад на реалном business case-u, волиш изазове, тимски си играч, а при том си на завршној години основних студија или на мастер студијама. Oкупи екипу до 5 чланова i пријавите се на Milica.Urosevic@cchellenic.com најкасније до 11.3.2020!

У пријави наведите име тима, као и име, презиме, годину студија, мејл и број телефона свих чланова тима. Case ћете добити 12.3.2020. Потребно је да решење casе-а пошаљите на исту мејл адресу најкасније до 22.3.2020.

Након тога ћете добити информацију о датуму и месту презентација ваших решења.

За више информације можете се обратити Милици Урошевић на Milica.Urosevic@cchellenic.com, док се за помоћ у решавању case-а можете обратити проф. др Весни Дамњановић на vesna.damnjanovic@fon.bg.ac.rs или Марији Тривановић на Marija.Trivanovic@cchellenic.com .

FYI – Rise Management Trainee програм ове године неће имати отворене пријаве, па је учешће у Coke Challenge-u забаван начин да будеш укључен/а у процес селекције.

Срећно и радујемо се вашим пријавама!

Coke challenge отворене пријаве