Početna / Studenti / Aktuelnosti / Otvorene su prijave za Coke Challenge Business Case takmičenje u organizaciji Coca-Cola HBC!

Otvorene su prijave za Coke Challenge Business Case takmičenje u organizaciji Coca-Cola HBC!

Ako želiš da svoje znanje i veštine testiraš kroz rad na realnom business case-u, voliš izazove, timski si igrač, a pri tom si na završnoj godini osnovnih studija ili na master studijama. Okupi ekipu do 5 članova i prijavite se na Milica.Urosevic@cchellenic.com najkasnije do 11.3.2020!

U prijavi navedite ime tima, kao i ime, prezime, godinu studija, mejl i broj telefona svih članova tima. Case ćete dobiti 12.3.2020. Potrebno je da rešenje case-a pošaljite na istu mejl adresu najkasnije do 22.3.2020.

Nakon toga ćete dobiti informaciju o datumu i mestu prezentacija vaših rešenja.

Za više informacije možete se obratiti Milici Urošević na Milica.Urosevic@cchellenic.com, dok se za pomoć u rešavanju case-a možete obratiti prof. dr Vesni Damnjanović na vesna.damnjanovic@fon.bg.ac.rs ili Mariji Trivanović na Marija.Trivanovic@cchellenic.com .

FYI – Rise Management Trainee program ove godine neće imati otvorene prijave, pa je učešće u Coke Challenge-u zabavan način da budeš uključen/a u proces selekcije.

Srećno i radujemo se vašim prijavama!

Coke challenge otvorene prijave