Почетна / Вести основне студије / ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавамо студенте да је неопходно да се изврши пријава за полагање првог колоквијума. Пријава се врши на сајтовима предмета или на каналу предмета на платформи Microsoft Teams, у складу са одлуком одговорног наставника, најкасније до уторка 19. маја, до 23:59 часова.

Само студент који је пријавио колоквијум за полагање ће моћи да полаже колоквијум.

Апелујемо на студенте да буду одговорни и солидарни, те да не пријављују за полагање колоквијум уколико нису сигурни да ће изаћи или га неће полагати.

Ради планирања капацитета и поштовања мера превенције јако је битно да се наведена правила испоштују, те да студенти који су пријавили колоквијум за полагање, изађу на полагање истог, као и да они студенти који нису пријавили колоквијум за полагање не излазе на колоквијум који нису пријавили.

У случају непоштовања наведених правили, Факултет ће бити принуђен да спроведе одговарајуће мере против студента који их не буду поштовали.

Изузетно, студент који је пријавио колоквијум за полагање, а који услед непредвиђених околности не буде изашао на тај колоквијум, потребно је да оправда неизлазак на колоквијум, тако што ће доставити оправдање и разлоге недоласка. Оправдање се доставља путем електронске поште на disciplinska.komisija@fon.bg.ac.rs, након чега ће се утврђивати оправданост недоласка. У случају да се не утврди оправданост, спровешће се одговарајуће мере.