Почетна / Вести насловна страна / SymOrg 2020 – Online симпозијум

SymOrg 2020 – Online симпозијум

Будући да је ситуација у Србији и у свету у вези са пандемијом још увек неизвесна, Програмски одбор је донео одлуку да се све активности планиране за Међународни симпозијум SimOrg 2020 спроведу путем онлајн платформи у већ најављеном термину од 7. до 9. септембра 2020. године.

Првог дана Симпозијума, учесници ће имати прилику да присуствују онлајн предавањима предавача по позиву из САД, Финске, Словеније, као и предавањима домаћих професора и стручњака из праксе. Други и трећи дан биће организовани кроз различите тематске секције у којима ће учесници представити своје радове.

Две најављене радионице биће одржане путем интернета, а регистрација за радионице биће отворена за све заинтересоване учеснике. Зборник радова са радовима који су успешно прошли поступак рецензије и који ће бити изложени на скупу биће објављен након Симпозијума.

Будући да ће се Симпозијум одржати електронски, одлучено је да се умањи износ котизације на 60 евра за учеснике са и без рада, а 25 евра за студенте (цена је у динарској противвредности без ПДВ). Све информације о плаћању биће достављене у наредним данима. Детаљи догађаја и програм биће доступни на веб страни скупа до 25. августа 2020. године. http://symorg.fon.bg.ac.rs/

Позивамо вас да активно учествујете у нашем традиционалном Симпозијуму, надамо се да ћемо имати успешан рад и размену знања и идеја, као и да ћемо заједно превазићи препреке настале услед тренутних околности у земљи и свету.

Програмски и Организациони одбор SimOrg 2020.