Početna / Vesti naslovna strana / SymOrg 2020 – Online simpozijum

SymOrg 2020 – Online simpozijum

Budući da je situacija u Srbiji i u svetu u vezi sa pandemijom još uvek neizvesna, Programski odbor je doneo odluku da se sve aktivnosti planirane za Međunarodni simpozijum SimOrg 2020 sprovedu putem onlajn platformi u već najavljenom terminu od 7. do 9. septembra 2020. godine.

Prvog dana Simpozijuma, učesnici će imati priliku da prisustvuju onlajn predavanjima predavača po pozivu iz SAD, Finske, Slovenije, kao i predavanjima domaćih profesora i stručnjaka iz prakse. Drugi i treći dan biće organizovani kroz različite tematske sekcije u kojima će učesnici predstaviti svoje radove.

Dve najavljene radionice biće održane putem interneta, a registracija za radionice biće otvorena za sve zainteresovane učesnike. Zbornik radova sa radovima koji su uspešno prošli postupak recenzije i koji će biti izloženi na skupu biće objavljen nakon Simpozijuma.

Budući da će se Simpozijum održati elektronski, odlučeno je da se umanji iznos kotizacije na 60 evra za učesnike sa i bez rada, a 25 evra za studente (cena je u dinarskoj protivvrednosti bez PDV). Sve informacije o plaćanju biće dostavljene u narednim danima. Detalji događaja i program biće dostupni na veb strani skupa do 25. avgusta 2020. godine. http://symorg.fon.bg.ac.rs/

Pozivamo vas da aktivno učestvujete u našem tradicionalnom Simpozijumu, nadamo se da ćemo imati uspešan rad i razmenu znanja i ideja, kao i da ćemo zajedno prevazići prepreke nastale usled trenutnih okolnosti u zemlji i svetu.

Programski i Organizacioni odbor SimOrg 2020.