Почетна / Студенти / Актуелности / Case Study Club | Annual Kick-Off Event 2020: Прикључите се Case Study Club-у ФОН-а

Case Study Club | Annual Kick-Off Event 2020: Прикључите се Case Study Club-у ФОН-а

Пратећи „Нову визију Case Study Club-а у новој деценији“, позивамо све студенте да се прикључе Case Study Club-у ФОН-а, највећој студентској менаџмент консалтинг организацији на Балкану која Универзитет у Београду и ФОН годинама успешно представља на најпрестижнијим светским такмичењима у решавању пословне студије случаја. Годишње свечано представљање организације, нове академске године и селекције нових чланова Case Study Club-a ће бити презентовано у понедељак, 19. октобра 2020. године, у 19h путем званичног YouTube канала Case Study Club-а, а све додатне информације можете пронаћи на потпуно новој дигиталној платформи: http://casestudyclub.org .

Са поносом вас обавештавамо и да је Case Study Club прва студентска организација на Универзитету у Београду која је лансирала професионални podcast серијал који ће се бавити изучавањем и коментарисањем актуелних бизнис, IT и сличних тема од стране алумниста Case Study Club-а, ФОН-а и водећих стручњака из различитих области из Србије и иностранства, те вас стога позивамо да испратите прву епизоду podcast серијала на тему: „Нова визија Case Study Club-а у новој деценији“: https://youtu.be/PjEcwgebNuc, како бисте се што боље упознали са читавом организацијом, свим постигнутим успесима њених чланова, најзначајнијим пројектима које годинама реализује, као и новом визијом Case Study Club-а у новој деценији из излагања Немање Јевтовића, председника Управног одбора Case Study Club-a, алумнисте ФОН-а и вишегодишњих такмичара на светском нивоу, у разговору са Александром Вучичевић, председницом Извршног одбора Case Study Club-a ФОН-а.

slika-2

У жељи да у времену пред нама наставе да стварају младе лидере и буду место где ће сви чланови, као и они који то можда и нису, имати прилику да сазре, пре свега, као људи и као професионалци, Case Study Club позива све студенте на прикључење организацији и новој визији у новој деценији!