Почетна / Вести насловна страна / Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката

Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката

У оквиру Еразмус+ пројекта стратешких партнерстава Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP), у четвртак, 9. септембра 2021. године, у 15 часова (13:00 (GMT+0) – (GMT +2)), биће одржан догађај у коме ће бити представљени циљеви и резултати пројекта PASGOP.

Догађај организује Универзитет у Исланду и биће одржан онлајн, преко платформе MS Teams. Пријава за учешће на догађају се налази на следећем линку.

Говорници на догађају биће: Inga Minelgaite, професор Универзитета у Исланду, David Cook, студент постдокторских студија на Универзитету у Исланду, Ingibjörg Karlsdóttir, докторанд на Универзитету у Исланду и др Драган Бјелица, доцент на Факултету организационих наука.

Детаљну агенду можете видети овде.

Пројекат Пројектна оријентисаност и одрживо вођење пројеката (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP) је започео у септембру 2020. године и трајаће 36 месеци. Партнери на пројекту су поред Универзитета у Београду – Факултета организациних наука, Универзитет у Исланду, координатор пројекта и Виљнус Универзитет из Литваније. Током овог трогодишњег периода биће развијен интензиван курс који ће бити укључен у програме на мастер студијама на партнерским универзитетима. Курс ће се заснивати на разноврсним методама наставе и биће усмерен на управљање пројектно-оријентисаним организацијама и аспект одрживости управљања пројектима.