Početna / Vesti naslovna strana / Projektna orijentisanost i održivo vođenje projekata

Projektna orijentisanost i održivo vođenje projekata

U okviru Erazmus+ projekta strateških partnerstava Projektna orijentisanost i održivo vođenje projekata (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP), u četvrtak, 9. septembra 2021. godine, u 15 časova (13:00 (GMT+0) – (GMT +2)), biće održan događaj u kome će biti predstavljeni ciljevi i rezultati projekta PASGOP.

Događaj organizuje Univerzitet u Islandu i biće održan onlajn, preko platforme MS Teams. Prijava za učešće na događaju se nalazi na sledećem linku.

Govornici na događaju biće: Inga Minelgaite, profesor Univerziteta u Islandu, David Cook, student postdoktorskih studija na Univerzitetu u Islandu, Ingibjörg Karlsdóttir, doktorand na Univerzitetu u Islandu i dr Dragan Bjelica, docent na Fakultetu organizacionih nauka.

Detaljnu agendu možete videti ovde.

Projekat Projektna orijentisanost i održivo vođenje projekata (Projectification and Sustainable Governance of Projects – PASGOP) je započeo u septembru 2020. godine i trajaće 36 meseci. Partneri na projektu su pored Univerziteta u Beogradu – Fakulteta organizacinih nauka, Univerzitet u Islandu, koordinator projekta i Viljnus Univerzitet iz Litvanije. Tokom ovog trogodišnjeg perioda biće razvijen intenzivan kurs koji će biti uključen u programe na master studijama na partnerskim univerzitetima. Kurs će se zasnivati na raznovrsnim metodama nastave i biće usmeren na upravljanje projektno-orijentisanim organizacijama i aspekt održivosti upravljanja projektima.