Почетна / Вести насловна страна / Међународна летња школа на ФОН-у: „Покрените менаџмент вештине у дигиталном пословању заснованом на подацима”

Међународна летња школа на ФОН-у: „Покрените менаџмент вештине у дигиталном пословању заснованом на подацима”

Факултет организационих наука организује међународну летњу школу под називом: „Покрените менаџмент вештине у дигиталном пословању заснованом на подацима“ у периоду од 21. до 26. августа 2022. године у Београду.

Летња школа је намењена студентима завршних година основних академских студија и студентима мастер академских студија који желе да унапреде академска и практична знања и вештине из области менаџмента, информационих система и технологија.  Програм се састоји из интерактивних предавања и радионица које покривају области: доношење одлука на основу података употребом Power BI, маркетинг и стратегија продаје, big data технологије, бизнис модели и дизајн. У програм је укључен и рад на пословним вештинама, писању CV-а и припреми за пословни интервју. Учесници летње школе добијају сертификат о завршеном програму.

Предавачи су реномирани професори Факултета организационих наука који су међу најбоље оцењенима од стране студената. Летња школа ће окупити студенте ФОН-а и сродних партнерских факултета из региона, као и других страних универзитета и факултета, тако да ће студенти имати могућност упознавања и умрежавања са колегиницама и колегама из различитих земаља. Учесници ће, поред времена за учење и радионице, имати времена и за дружење, присуствовање културним догађајима и упознавање Београда.

Више информација о Летњој школи и начину пријаве можете видети на: https://summerschool.fon.bg.ac.rs/.