Почетна / Вести насловна страна / Друга међународна конференција E-business technologies

Друга међународна конференција E-business technologies

У четвртак  23.06.2022. на Факултету организационих наука биће свечано отворена друга међународна конференција E-business technologies, у организацији Катедре за електронско пословање.

Примарни циљ конференције јесте да на једном месту окупи водеће професоре, научнике, истраживаче и стручњаке из праксе, најуспешније ИТ компаније и студенте да би се представиле идеје и примери из праксе у области дигиталног пословања.
Поред већег броја истраживача и експерата из Србије, на конференцији ће бити изложени радови истраживача из иностранства: Русије, Турске, Ирана, Индије, Либије и Еритреје. Зборник радова је доступан на путем линка: https://ebt.rs/wp-content/uploads/2022/06/Proceedings-2022-EBT.pdf.

На церемонији отварања обратиће се испред Програмског одбора проф др. Зорица Богдановић, редовни професор ФОН-а, проф.др Душан Бараћ, продекан за дигитални развој ФОН-а, и проф др. Борис Думнић, председник IEEE Србије и Црне Горе,. Keynote предавања одржаће проф.др Марко Сувајџић, ванредни професор Дигиталних уметности Универзитета на Флориди,  проф.др Владан Девеџић, дописни члан САНУ, редовни професор ФОН-а и проф.др Дејан Милојичић, председник IEEE Computer Society (2014), Hewlett Packard Labs

Позивамo Вас да присуствујете отварању конференције и keynote предавањима, у 11h у амфитеатру Д201, на коктел који ће након тога бити организован у ФОН-овом клубу запослених од 12:30 до 14:00 часова, и секцијама и радионицама у поподневним часовима.

Директан пренос свечаног отварања могуће је пратити путем линка https://talk.elab.rs/b/zor-vja-qr6.

Студентску радионицу на тему „Bubble.io no-code platform“ одржаће Марија Витаз, у четвртак 23. јуна од 17:30 до 19:00, директан пренос је могуће пратити путем линка https://talk.elab.rs/b/zor-fqq-mvu

У петак 24. јуна од 17:00 до 18:00 часова биће одржане презентације студената на тему Project-based learning in multinational teams: Developing Customer Journey Maps“.

Завршну церемонију која почиње у 18:00 часова могуће је пратити путем линка https://talk.elab.rs/b/zor-vja-qr6.