Почетна / Вести насловна страна / “Route2Launch” стартап менторски програм на ФОН-у

“Route2Launch” стартап менторски програм на ФОН-у

У периоду од јула до новембра 2022. године на Факултету организационих наука биће организован први Route2Launch“ стартап менторски програм, намењен студентским тимовима који желе да започну развој својих стартап идеја.

„Route2Launch“ програм омогућава континуирано менторство с циљем тестирања стартап идеје, развоја скалабилног бизнис модела и подршке у развоју прототипа, као и простор за заједнички рад и прилику да се дође до првих инвеститора. Ментори на програму су наставници ФОН-а у сарадњи са експертима из стартап екосистема.

Пријаве су омогућене студентским тимовима са свих студијских програма, година и нивоа студија, а тимови имају могућности да прикључе и колеге са других факултета (неопходно је да тим садржи бар једног члана са ФОН-а). Пријаве су отворене до понедељка, 4. јула 2022. године путем линка, а селекција тимова биће спроведена до 20. јула.

route2launch-slika-2

„Route2Launch“ менторски програм део је пројекта „Предузми идеју“ који ФОН реализује заједно са Иницијаитвом Дигитална Србија и другим партнерима из екосистема, а уз подршку USAID Srbija.

Више информација о „Route2Launch“ менторском програму могу се добити у Истраживачко-развојном центру ФОН-а или путем мејла preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.