Početna / Vesti naslovna strana / “Route2Launch” startap mentorski program na FON-u

“Route2Launch” startap mentorski program na FON-u

U periodu od jula do novembra 2022. godine na Fakultetu organizacionih nauka biće organizovan prvi Route2Launch“ startap mentorski program, namenjen studentskim timovima koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja.

„Route2Launch“ program omogućava kontinuirano mentorstvo s ciljem testiranja startap ideje, razvoja skalabilnog biznis modela i podrške u razvoju prototipa, kao i prostor za zajednički rad i priliku da se dođe do prvih investitora. Mentori na programu su nastavnici FON-a u saradnji sa ekspertima iz startap ekosistema.

Prijave su omogućene studentskim timovima sa svih studijskih programa, godina i nivoa studija, a timovi imaju mogućnosti da priključe i kolege sa drugih fakulteta (neophodno je da tim sadrži bar jednog člana sa FON-a). Prijave su otvorene do ponedeljka, 4. jula 2022. godine putem linka, a selekcija timova biće sprovedena do 20. jula.

route2launch-slika-2

„Route2Launch“ mentorski program deo je projekta „Preduzmi ideju“ koji FON realizuje zajedno sa Inicijaitvom Digitalna Srbija i drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku USAID Srbija.

Više informacija o „Route2Launch“ mentorskom programu mogu se dobiti u Istraživačko-razvojnom centru FON-a ili putem mejla preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.