Почетна / Вести насловна страна / Проф. др Наташа Петровић једна од добитница FOCUS Radio регионалног признања WOMEN LEADERS 2022

Проф. др Наташа Петровић једна од добитница FOCUS Radio регионалног признања WOMEN LEADERS 2022

FOCUS Radio је у намери да промовише женско предузетништво, економски и социјални развој покренуо годишња регионална признања WOMEN LEADERS. FOCUS Radio, као организатор поменуте манифестације, учествује у иницијативама Владе Србије и Привредне коморе Србије у подршци и поспешивању женског предузетништва у Србији и земљама Отвореног Балкана.

Овогодишња додела награда одржана је 26. септембра у Kристалној дворани Hyatt Regency Belgrade. Током догађаја присутнима се обратио и Њ. Е. Kристофер Хил, Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, исказујући подршку манифестацији, и иницијативи за промоцију жена лидера као делу напора за остварење родне равноправности.

Наша проф. др Наташа Петровић, руководилац Центра за еколошки менаџмент и одрживи развој Факултета организационих наука, један је од добитника овогодишњег признања Women Leaders 2022 за доприносе у области едукације за заштиту животне средине.

picture1