Почетна / Вести насловна страна / Еразмус Дан на Факултету организационих наука

Еразмус Дан на Факултету организационих наука

Глобалну прославу Еразмус+ програма која се традиционално одржава сваке године у октобру под називом #ErasmusDays, Факултет организационих наука обележава кроз догађај #ErasmusDays: My Erasmus+ experience, који ће бити одржан у четвртак, 13. октобра 2022. године од 12.00 до 14.00 часова у читаоници (у новој згради Факултета).

Догађај је намењен студентима који желе да се информишу о Еразмус+ мобилностима и чују искуства студената који су провели један семестар на неком од следећих универзитета: Université Catholique de Lille, Prague University of Economics and Business, Université Paris Est- Créteil (UPEC), Stockholm University – Stockholm Business School, University of Helsinki и другим.

Прошле године, током #ErasmusDays организовано је 5.670 догађаја у 67 земаља. Ове године, #ErasmusDays се организују заједно са прославом 35 година Еразмус+ програма и Европском годином младих, под слоганом  “Sharing our European values with the youth of today and tomorrow: for 35 years now and many more to come”.

Од оснивања програма Еразмус мобилности 1997, око 10 милиона грађана Европе искусило је Еразмус мобилност. У оквиру следећег Еразмус програма (2021-2027), нових 12 милиона ће имати фантастичну прилику да доживи Европу и много више. У многим земљама глас ових милиона ће се чути током прославе три дана Еразмуса под називом #ErasmusDays.

Агенда