Почетна / Вести насловна страна / Посета делегације Економског факултета из Скопља

Посета делегације Економског факултета из Скопља

У четвртак, 15. децембра 2022. године, Факултет је посетила делегација Економског факултета Универзитета ,,Св. Ћирило и Методије“ у Скопљу у саставу, проф. др Предраг Трпески, декан факултета, проф. др Мијалче Санта, продекан за науку и међународну сарадњу и проф. др Сашо Јосимовски, шеф Катедре за електронско пословање.

У оквиру ове посете, проф. др Сашо Јосимовски одржао је гостујуће предавање на тему ,,M-commerce“ за студенте Факултета, након чега је обишао Лабораторију за електронско пословање и разговарао о научној сарадњи са члановима Катедре за електронско пословање.

image

Делегацију из Скопља угостили су представници управе Факултета и професори, проф. др Сандра Једнак, продеканка за међународну сарадњу, проф. др Душан Бараћ, продекан за дигитални развој, проф. др Душан Савић, продекан за основне академске студије, проф. др. Гордана Савић, и Давид Ковић, студент продекан. На састанку који је овом приликом одржан  говорило се о наставку сарадње две институције у следећим областима: међусобним чланствима у комисијама докторских дисертација, заједничком конкурисању на међународне пројекте, размени наставника и студената, коауторству у научним радовима, објављивању научних радова у часописима партнерске институције, одржавању гостујућих предавања, организацији студијских посета и слично.

image