Почетна / Вести мастер студије / Отворене пријаве за ”Route2Launch#2” стартап менторски програм

Отворене пријаве за ”Route2Launch#2” стартап менторски програм

 Пријаве за други циклус „Route2Launch“ стартап менторског програма отворене су до 22. марта за све студентске тимове који желе да започну развој својих стартап идеја. Стартап менторски програм биће организован у периоду од априла до јула 2023. године на ФОН-у.

 „Route2Launch“ стартап менторски програм омогућава континуирано менторство с циљем тестирања стартап идеје, развој скалабилног бизнис модела, подршку у изради MVP верзије производа, прилику за networking и прве инвестиције, као и простор за заједнички рад и дружење. Ментори на програму су обучени наставници и сарадници ФОН-а у сарадњи са експертима из стартап екосистема, а додатну подршку у развоју прве верзије производа обезбедила је партнер ФОН-а, компанија 30Hills.

tekst

 Пријаве су омогућене студентским тимовима са свих студијских програма, година и нивоа студија, а тимови имају могућност да прикључе и колеге са других факултета (неопходно је да тим садржи бар једног члана са ФОН-а).

 ИНФО дан ће бити организован 14. марта у 16 часова, у Истраживачко-развојном центру ФОН-а, када ће студенти добити више информација о програму. Пријаве за програм су отворене до среде, 22. марта 2023. године путем линка, а селекција тимова биће спроведена до 31. марта.

>>> ПРИЈАВА ТИМОВА <<<

 „Route2Launch“ менторски програм део је пројекта ”Предузми идеју” који ФОН реализује заједно са Иницијативом Дигитална Србија и другим партнерима из екосистема, а уз подршку Usaid Србија.

 Више информација о „Route2Launch“ менторском програму могу се добити на ИНФО дану 14. марта у Истраживачко-развојном центру или путем мејла preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.