Početna / Vesti master studije / Otvorene prijave za ”Route2Launch#2” startap mentorski program

Otvorene prijave za ”Route2Launch#2” startap mentorski program

 Prijave za drugi ciklus „Route2Launch“ startap mentorskog programa otvorene su do 22. marta za sve studentske timove koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja. Startap mentorski program biće organizovan u periodu od aprila do jula 2023. godine na FON-u.

 „Route2Launch“ startap mentorski program omogućava kontinuirano mentorstvo s ciljem testiranja startap ideje, razvoj skalabilnog biznis modela, podršku u izradi MVP verzije proizvoda, priliku za networking i prve investicije, kao i prostor za zajednički rad i druženje. Mentori na programu su obučeni nastavnici i saradnici FON-a u saradnji sa ekspertima iz startap ekosistema, a dodatnu podršku u razvoju prve verzije proizvoda obezbedila je partner FON-a, kompanija 30Hills.

tekst

 Prijave su omogućene studentskim timovima sa svih studijskih programa, godina i nivoa studija, a timovi imaju mogućnost da priključe i kolege sa drugih fakulteta (neophodno je da tim sadrži bar jednog člana sa FON-a).

 INFO dan će biti organizovan 14. marta u 16 časova, u Istraživačko-razvojnom centru FON-a, kada će studenti dobiti više informacija o programu. Prijave za program su otvorene do srede, 22. marta 2023. godine putem linka, a selekcija timova biće sprovedena do 31. marta.

>>> PRIJAVA TIMOVA <<<

 „Route2Launch“ mentorski program deo je projekta ”Preduzmi ideju” koji FON realizuje zajedno sa Inicijativom Digitalna Srbija i drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku Usaid Srbija.

 Više informacija o „Route2Launch“ mentorskom programu mogu se dobiti na INFO danu 14. marta u Istraživačko-razvojnom centru ili putem mejla preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.