Почетна / Вести мастер студије / Отворене пријаве за први „rénovation“ case challenge на ФОН-у!

Отворене пријаве за први „rénovation“ case challenge на ФОН-у!

Позивамо све студентске тимове да прихвате изазов и креирају ново корисничко искуство у шопингу на првом „rénovation“ case challenge-у који се организује од 19. до 27. маја у сарадњи са компанијом MPC Properties.

На „rénovation“ case challenge-у ће се од студентских тимова очекивати да одговоре на изазове у retail индустрији који су настали услед промене шопинг културе.
Студија случаја биће објављена првог дана догађаја, а поред такмичарског дела, за пријављене тимове ће бити организован једнодневни тренинг за унапређење вештина за решавање пословних изазова. Тимови ће своја решења презентовати последњег дана „rénovation“ case challenge-а пред стручном комисијом, а за оне најбоље обезбеђене су вредне награде.

Пријаве су омогућене студентским тимовима са свих факултета, година и нивоа студија, а један тим сачињавају четири члана.

>>> ПРИЈАВА ТИМОВА <<<

Важни датуми:

Четвртак, 18. мај: Рок за пријаву тимова

Петак, 19. мај: Објављивање студије случаја и представљање индустрије

Понедељак, 22. мај: Тренинг дан за тимове

Четвртак, 25. мај: Рок за достављање решења

Субота, 27. мај: Презентацијa најбољих решења

>>> ПРИЈАВА ТИМОВА <<<

Први „rénovation“ case challenge организује се у сарадњи са компанијом MPC Properties као део пројакета „Предузми идеју“ који ФОН реализује заједно са Иницијативом Дигитална Србија и другим партнерима из екосистема, уз подршку USAID Србија.

Више информација о „rénovation“ case challenge-у се могу добити на сајту изазова: https://renovation.fon.bg.ac.rs . Такође вам стојимо на располагању у Истраживачко-развојном центру или путем мејла preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.