Почетна / Вести насловна страна / Посета амбасадора Израела и професора Тореласа са Универзитета Илиноис Факултету организационих наука

Посета амбасадора Израела и професора Тореласа са Универзитета Илиноис Факултету организационих наука

Његова Екселенција, г. Јахел Вилан, амбасадор Израела у Републици Србији и професор Џозеф Торелас, са Универзитета Илиноис, посетили су Факултет организационих наука у понедељак, 22. маја 2023. године. Ову посету је иницирао проф. др Вељко Милутиновић, гостујући професор ФОН-а. Госте су у име Факултета дочекали и поздравили, проф. др Сандра Једнак, продеканка за међународну сарадњу, проф. др Душан Бараћ, продекан за дигитални развој и проф. др Душан Савић, продекан за основне студије.

Током посете, гости су се упознали са радом и активностима Факултета, обишли су зграде и Истраживачко развојни центар, разговарало о могућностима успостављања сарадње са Израелским универзитетима, посебно Универзитетом у Хаифи, организацији академских програма и догађаја у оквиру Амбасаде Израела и др. Професор Торелас из САД је у оквиру своје посете Београду одржао гостујуће предавање студентима Универзитета у Београду под насловом „Advances in Computing“.

img_2002

 

img_2025