Početna / Vesti naslovna strana / Poseta ambasadora Izraela i profesora Torelasa sa Univerziteta Ilinois Fakultetu organizacionih nauka

Poseta ambasadora Izraela i profesora Torelasa sa Univerziteta Ilinois Fakultetu organizacionih nauka

Njegova Ekselencija, g. Jahel Vilan, ambasador Izraela u Republici Srbiji i profesor Džozef Torelas, sa Univerziteta Ilinois, posetili su Fakultet organizacionih nauka u ponedeljak, 22. maja 2023. godine. Ovu posetu je inicirao prof. dr Veljko Milutinović, gostujući profesor FON-a. Goste su u ime Fakulteta dočekali i pozdravili, prof. dr Sandra Jednak, prodekanka za međunarodnu saradnju, prof. dr Dušan Barać, prodekan za digitalni razvoj i prof. dr Dušan Savić, prodekan za osnovne studije.

Tokom posete, gosti su se upoznali sa radom i aktivnostima Fakulteta, obišli su zgrade i Istraživačko razvojni centar, razgovaralo o mogućnostima uspostavljanja saradnje sa Izraelskim univerzitetima, posebno Univerzitetom u Haifi, organizaciji akademskih programa i događaja u okviru Ambasade Izraela i dr. Profesor Torelas iz SAD je u okviru svoje posete Beogradu održao gostujuće predavanje studentima Univerziteta u Beogradu pod naslovom „Advances in Computing“.

img_2002

 

img_2025