Почетна / Вести насловна страна / 2nd Danube Cup Conference 2023

2nd Danube Cup Conference 2023

Danube Cup international network – међународна мрежа универзитета дуж реке Дунав организује 2nd Danube Cup Conference on Entrepreneurship Education, у периоду од 24. до 25. новембра 2023. године. Овогодишњи организатор је Универзитет у Београду – Факултет организационих наука.

Главна тема Kонференције истакнута је у наслову “Reasons, Content, Methods & Impact – How to Create a HEI-led Entrepreneurial Ecosystem?” За учешће на Kонференцији неће бити плаћања котизације, а најбољи радови ће добити прилику за објављивање у угледним међународним часописима.

Danube Cup је међународна мрежа универзитета дуж тока реке Дунав настала са циљем да унапреди образовање о предузетништву и подржи покретање студентских стартапа у региону.

Kонференција Danube Cup 2023. има за циљ да окупи истакнуте истраживаче, студенте докторских и мастер студија и менторе из региона. Учесници ће имати прилику да представе своја истраживања, размене најновије информације и дискутују о актуелним темама.

Ако желите да представите своје академско истраживање или најбољу праксу, пошаљите проширени апстракт од 500 до 800 речи на conference@danubecup.eu до 30. септембра 2023. године.

За учешће на Kонференцији, неће бити котизације, а најбољи радови ће добити прилику за објављивање у следећим часописима:

За више информација о говорницима, панелима, секцијама и радионицама посетите https://danubecup.fon.bg.ac.rs/ .