Početna / Vesti naslovna strana / 2nd Danube Cup Conference 2023

2nd Danube Cup Conference 2023

Danube Cup international network – međunarodna mreža univerziteta duž reke Dunav organizuje 2nd Danube Cup Conference on Entrepreneurship Education, u periodu od 24. do 25. novembra 2023. godine. Ovogodišnji organizator je Univerzitet u Beogradu – Fakultet organizacionih nauka.

Glavna tema Konferencije istaknuta je u naslovu “Reasons, Content, Methods & Impact – How to Create a HEI-led Entrepreneurial Ecosystem?” Za učešće na Konferenciji neće biti plaćanja kotizacije, a najbolji radovi će dobiti priliku za objavljivanje u uglednim međunarodnim časopisima.

Danube Cup je međunarodna mreža univerziteta duž toka reke Dunav nastala sa ciljem da unapredi obrazovanje o preduzetništvu i podrži pokretanje studentskih startapa u regionu.

Konferencija Danube Cup 2023. ima za cilj da okupi istaknute istraživače, studente doktorskih i master studija i mentore iz regiona. Učesnici će imati priliku da predstave svoja istraživanja, razmene najnovije informacije i diskutuju o aktuelnim temama.

Ako želite da predstavite svoje akademsko istraživanje ili najbolju praksu, pošaljite prošireni apstrakt od 500 do 800 reči na conference@danubecup.eu do 30. septembra 2023. godine.

Za učešće na Konferenciji, neće biti kotizacije, a najbolji radovi će dobiti priliku za objavljivanje u sledećim časopisima:

Za više informacija o govornicima, panelima, sekcijama i radionicama posetite https://danubecup.fon.bg.ac.rs/ .